A Titanic 3D jegyvásárlói lefagyasztották a szervereket

A Titanic 3D jegyvásárlói lefagyasztották a szervereket
A hivatalos bemutató előtt, már Valentin-napon bemutatják néhány helyen az Egyesült Államokban a Titanic című film 3D-s változatát, amely iránt akkor volt az érdeklődés, hogy összeomlottak az internetes jegyvásárlásokra alkalmas szerverek.

 

James Cameron 1997-es filmje április 6-án tér vissza a mozikba, annak emlékére, hogy éppen száz éve történt az óceánjáró katasztrófája. A Paramount Pictures és a Fox stúdió azonban már február 14-én, Valentin-napon megörvendezteti a rajongókat egy különleges vetítéssel. A háromdimenziós változatot az amerikai mozik mellett Argentínában, Brazíliában, Spanyolországban, Mexikóban, Ausztráliában, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Japánban, Új-Zélandon, Nagy-Britanniában, Dél-Afrikában és Tajvanon mutatják be február 14-én.

A Leonardo DiCaprio és Kate Winslet főszereplésével készült film Cameron 2009-es nagy dobásáig, az Avatarig minden idők legnagyobb kasszasikerű filmje volt, több mint 1,8 milliárd dolláros bevételt ért el. Az Avatar már 2,7 milliárd dollárnál jár.

Címkék: , , ,