A tél csodája és régiségvásár az ERA Parkban

Akt.:
A tél csodája és régiségvásár az ERA Parkban
Ez a hétvége események sokaságát hozza az ERA Park vásárlói számára, melyek közül kettőt szombaton szerveznek meg.

December 19-én, 11 és 12 óra között, a gyermekeket és felnőtteket is várják a Tél csodája című előadásra, melyet a Mária Királynő Színház Arcadia Társulata fog tartani, a Nicolae Firu kórus közreműködésével, melynek tagjai az Episcop Roman Ciorogariu Ortodox Teológiai Líceum diákjai.
Az előadásra a kereskedelmi központ rendezvénytermében kerül sor, és Jézus születésének történetét eleveníti fel. A résztvevők hagyományos kolindákat is meghallgathatnak, a belépés mindenki számára ingyenes.

Miracolul Iernii
Ugyancsak szombaton, 10 és 18 óra között a Régiségvásár egy újabb kiadására várják az érdeklődőket, amelyen mintegy harminc kiállító jelezte a részvételét. A vásárt az ERA Park kupolája alatt szervezik meg, és többek között ékszereket, bélyeggyűjteményeket, érméket, művészeti tárgyakat, porcelánokat lehet megtekinteni és vásárolni. A belépés erre a rendezvényre is ingyenes.
Bővebb információkat a kereskedelmi központ rendezvényeiről a www.era-oradea.ro honlapon találnak, illetve az ERA Park Oradea Facebook-oldalán.

Címkék: ,