A szeretet állandó, mint a sarkcsillag

A szeretet állandó, mint a sarkcsillag
Remek hangulatú zenés estet szervezett szombaton a Queens étteremben a váradi Kataning Egyesület. Fellépett a Lári Fári együttes, Molnár Júlia színművésznő, és tombolasorsolás is volt.

A bizalom, barátság, tisztelet hármas jelszó jegyében szervezett, a Faceboon többek által is élőben közvetített zenés esten az Euphoria zenekar biztosította a talpalávalót, a Varkucs Róbert és Tasnádi Ferencz duó alkotta Lári Fári együttes pedig nem csupán népszerű operett melódiákkal szórakoztatta rendkívül hálás hallgatóságát, hanem koreográfiával összekötő szövegekkel is készült.

Tombolát is lehetett nyerni, Bertalan Katalin egyesületi elnök pedig arra hívta fel a figyelmet: a sarkcsillag a legállandóbb, legmozdulatlanabb csillag, minden szüntelen mozgásban van, ez az egyetlen csillag, mely nem mozog. Szerinte a szeretet a sarkcsillag, mert minden mozog, kivéve ezeket. Úgy fogalmazott: minden változik, csak a szeretet marad állandó, ebben a változó világban a szeretet az egyetlen változatlan szubsztancia. Minden más áramlás, átmenet, csupán a szeretet örök.

Ebben a hangulatban örvendeztette meg hallgatóságát a Kataning kórusa is, mely egyre színvonalasabb produkciókkal rukkol elő. Az i-re a pontot Molnár Júlia színművésznő fellépése tette fel, aki méltán érdemelt vastapsot. A rendezvény médiatámogatója a Bihari Napló volt.

Ciucur Losonczi Antonius