A Spălătoria 9 mosoda a Nufărul Prima lakónegyedbe költözött!

Akt.:
A Spălătoria 9 mosoda a Nufărul Prima lakónegyedbe költözött!
A nagyra értékelt mosó-szárító szolgáltatás, csupán egy óra alatt új otthonra talált. A Spălătoria 9 mosoda a Nufărul Prima lakónegyedben várja ügyfeleit.

Nyitvatartási ideje változatlan maradt, díjszabásai szintén, csak a telephely címe változott meg. Egy jó hír pedig az, hogy a Spălătoria 9 mosoda hamarosan új egységet nyit a Rogériusz negyedben.

Amit tudniuk kell a Rogériusz negyedbeli második egységünkről, hogy ugyanolyan minőségi szolgáltatásokat kínál majd az ügyfeleknek, csak egyes kliensek közelebb lesznek.

A Spălătoria 9 mosoda az első önkiszolgáló típusú szolgáltatás Nagyváradon, ami a váradiak számára lehetőséget kínál arra, hogy ruháikat kb. 60 perc alatt kimossák és megszárítsák. Mivel a mosó- és szárítógépek nagy kapacitásúak, 10 és 14 kiló ruha mosására alkalmasak, a Spălătoria 9 mosodában, a mindennapi ruhákat, vastag takarókat, párnákat, paplanokat, síruhákat, és nagy függönyöket, drapériákat is ki lehet tisztítani. És nem kell otthonról hozniuk a mosószereket, vagy a balzsamot sem, mert az árban benne vannak az olaszországi importból származó professzionális tisztítószerek, a mosó- és öblítőszerek is.

A Rogériusz negyedbeli Spălătoria 9 mosoda megnyitásáig, a Nufărul lakótelepen várjuk Önöket hétfőtől péntekig 9–20, szombaton 9–18 óra között, bejárat közvetlenül a 12-es buszmegállónál, valamint a Facebook-oldalunkon.

(Hirdetés: H 133332)