Lăcătuş sírva távozott

<p>Kedden este, a Lyontól elszenvedett Bajnokok Ligája vereséget követő reggelen lemondott a Bukaresti Steaua labdarúgócsapat edzője, Marius Lăcătuş.</p>

„A klub elnöke, Gheorghe Becali által nyilatkozottak voltak az utolsó cseppek a pohárban: mivel már képtelenség professzionális körülmények között dolgozni, ezért úgy döntöttem, lemondok” – nyilatkozta újságírók előtt Lăcătuş. – Amikor egy csapatnak nem megy, mindig az edzőnek kell távoznia. Becali nyilatkozataiból is ezt tudtam leszűrni, s minthogy a csapat és a szurkolók bűnhődjenek, inkább határoztam amellett, hogy elhagyom a klubot.

Egy ideig Pedrazzini

Becalit nem érte váratlanul a tréner lemondása: „a sajtónak adott mérkőzés utáni interjúban elhagzottak miatt áll fel a kispadról, tette nem lepett meg. Ismét bebizonyította, hogy karakteres egyén: azt mondta, most nem Lăcătuş számít, hanem a Steaua. Marius a barátom, a testvérem, vele is konzultálok majd az úja edző személyét illetően” – kommentálta a szakvezető távozását a Steaua klub elnöke, aki egy nappal korábban, a Steaua–Lyon összecsapást követően azt nyilatkozta, hogy „hagyjanak békén ezzel a Lăcătuş-al, én nem fogom kirúgni, azt csinál amit akar. A véleményem azonban az, hogy sem Hagi, de a világon egy edző sem veszítette volna el 2–0-ról a mérkőzést. Még én sem!” Az új vezetőedző kinevezéséig a tréningeket az eddigi másodedző, Massimo Pedrazzini vezeti majd.

 

Kapcsolódó cikk:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!