A Punnany Massif üzenete a Diáknapozóknak

Akt.:
A Punnany Massif üzenete a Diáknapozóknak
A 21. KMDSZ Diáknapok zárása egy igazi meglepetéssel szolgál a város diáksága számára, hiszen május 11-én este 23.00 órától először koncertezik Kolozsváron, a törökvágási bulihelyszínen a Punnany Massif. Ez alkalomból Felcser Máté és Farkas Roland, a csapat frontemberei üzentek a diáknapozóknak.

 

Várjátok, hogy Kolozsvárra jöjjetek?

Nagyon várjuk már, rég óta készülünk hozzátok. Nagyon jól érezzük magunkat Erdélyben, kíváncsiak vagyunk a Diáknapokra, biztosak vagyunk benne, hogy óriási buli. Annyira várjuk, mint a Karácsonyt! Hatalmasnak ígérkezik!

Mivel készültök a 21. KMDSZ Diáknapokra?

Rengeteg extrával készülünk, mind a tízen fönn leszünk a színpadon, sőt a plusz hat fős stábunk is ott lesz, aki azért felel hogy minden gyönyörű legyen és gyönyörűen történjen. Gyertek el, szuper hangulat lesz. Imádjuk az ilyen eseményeket, mert kinyílik számunkra a világ, mindenki elengedheti magát, szabadabb lesz és ÉLVEZI a zenénket.

Mit üzentek a diáknapozóknak?

Hajrá! Hallgassatok minket, mi hallgatunk titeket, legyetek ott, mi ott leszünk. Találkozunk vasárnap a Törökvágáson a party sátorban. Hajrá Diáknapok!

21. KMDSZ Diáknapok SzervezTeam