A polgármesterrel tárgyaltak a vállalkozók

Nagyvárad – Az elmúlt hétvégén a Bihar Megyei Vállalkozók Szövetségének (FPB) Ioan Lucian elnök által vezetett delegációja Mihai Groza polgármesterrel folytatott tárgyalásokat. A megbeszélés egy akciósorozat kezdő állomását képezte, mely során a vállalkozók meglátogatják Nagyvárad és a megye főbb intézményeit.

A találkozón a küldöttség a helyi üzleti szféra támogatását célzó javaslatokat tartalmazó listával állt elő, mely többek közt a következőket tartalmazta: a helyi adók és illetékek csökkentése, egy kiállítási központnak az építése, a befektetőknek nyújtott adóügyi politikának az átgondolása, Nagyvárad márkanevének a meghatározása és promoválása, együttműködési megállapodásnak az aláírása és egy közös munkacsoportnak a felállítása a kitűzött céloknak a megvalósítása érdekében stb. A megbeszélések során Mihai Groza hajlandónak bizonyult együttműködni a vállalkozókkal.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .