A PLÁZS már készen áll a nyárra

A PLÁZS már készen áll a nyárra
Ha Balaton, akkor Siófok, ha pedig Siófok, akkor PLÁZS! A Nagystrand hatalmas, fehérhomokos partszakaszán elterülő PLÁZS minden nyáron a nyaralás alfája és omegája, hiszen mind programjaiban, mind lehetőségeiben hozza azt, amit egy tökéletes nyaralástól elvárhatunk.

  • Ha Balaton, akkor Siófok, ha pedig Siófok, akkor PLÁZS!

A Nagystrand hatalmas, fehérhomokos partszakaszán elterülő PLÁZS minden nyáron a nyaralás alfája és omegája, hiszen mind programjaiban, mind lehetőségeiben hozza azt, amit egy tökéletes nyaralástól elvárhatunk. Nappal fürdőzhetünk a habokban, napozhatunk a napozóstégen, sportolhatunk vagy éppen kipróbálhatjuk a PLÁZS gasztronómiai kínálatát is, míg este a csillagok alatt bulizhatunk a legjobb előadókra. Belőlük pedig idén sem lesz hiány.

Az erős kezdésről a májusi Nagystrand szezonnyitón Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude és a Supernem gondoskodik egy háromnapos – nem mellesleg ingyenes – szuperhétvégén május 17 és 19. között. Majd a pünkösdi hosszú hétvégével beindul az igazi szezon: a Palace hagyományos pünkösdi nyitóbuliját veszi át június 8-án – új helyszínként – a PLÁZS Aréna, majd június 9-én a Bikini és a Republic koncertezik a Plázs színpadán. Az estét egy Fergeteg Partyval zárhatjuk Dj Dominique-kal, a Kozmix-al és Korda Györgyékkel.

Fotó: Facebook