A Nidec, az Olimp Impex és a Leroy Merlin a Nagyvárad JobExpón

A Leroy Merlin is állásajánlattal várja a jelentkezőket a váradi börzén
A Leroy Merlin is állásajánlattal várja a jelentkezőket a váradi börzén
2019. március 22-én, pénteken 9 és 19 óra között, az Era Shopping Parkban, a kupola alatt kerül sor a Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzére. Eddig huszonnégy vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra, ez utóbbi szakoktatási szolgáltatásokat kínál.

Mindazok a Bihar megyei lakosok, akik munkát keresnek, most nagy eséllyel találhatnak állást. Az Inform Media Press, a Bihari Napló és a Jurnal bihorean napilapok kiadója, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro honlapok üzemeltetője, tavalyi sikerét követően, idén tavasszal ismét megszervezi állásbörzéjét. 2019. március 22-én, pénteken 9 és 19 óra között, az Era Shopping Parkban, a kupola alatt kerül sor a Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzére. Eddig 24 vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra, ez utóbbi szakoktatási szolgáltatásokat kínál. Az alábbiakról van szó: Class Furn, FinProm, Plexus, Inteva, Plastor, Celestica, Carrefour, Olimp Impex, Nidec, Leroy Merlin, Cerved, Eberspaecher, Turism Felix, PGS Sofa, UAMT, GMAB Consulting, Red Sevens, Microdeco, Echipot, EBM PAPST, Instal Center, Premagro, Frescoverde, Connectronics és a Nagyváradi „Henri Coandă” posztliceális iskola. Mindezek több mint 750 állást kínálnak középfokú és felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek, olyanoknak, akiknek van gyakorlatuk és olyanoknak is, akik a nulláról akarnak megtanulni egy szakmát.

A Nidec 65 állást kínál

A Nidec első a világpiacon a villanymotorok, az elektronikai ipar kis méretű precíziós motorjai, autóipari motorok, valamint kereskedelmi és ipari alkalmazású motorok gyártásában, 65 állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad JobExpón. Ezek közül 35 felsőfokú végzettséget igényel: három mechanical design egineer, öt customer support administrator with french, egy junior salest analyst, két accounts payable assistant with german, négy automation and commisioning engineer, egy project manager, egy customer master data administrator with french, hat IT helpdesk technikus, négy finacial analyst, egy cash management assistant with french, egy seismic calculation engineer, egy price analyst, egy accounts receivable assistant with german, egy general accountant, egy quality engineeer, egy electromecanical engineer és egy buyer. Középfokú iskolai veszettséggel rendelkezők számára négy villamosgépész technikus, öt villamosgépész, tíz junior villamosgépész, egy raktári vagyonkezelő és tíz termelési operátor állást ajánlanak.

Olimp Impex – 12 állás

Az Olimp Impex, fém tetőcserepek, hullámlemezek, esőrendszerek, gipszkartonlemezekhez való fémprofilok, PVC merevítő profilok, C, Z, Σ típusú profilok gyártója, az alábbi 12 állásajánlattal érkezik a Nagyvárad JobExpóra: két gépészmérnök, egy számlázónő, egy esztergályos, két hegesztő, két CNC lemezformázógép-kezelő, egy ISCIR engedéllyel rendelkező targoncakezelő és két árumozgató. A cég határozatlan időre szóló munkaszerződést, biztosítást és étkezési utalványokat ajánl.

Leroy Merlin

A Leroy Merlin a francia Adeo csoport tagja, a világon a harmadik, Európában pedig az első a barkácspiacon. Ezúttal hat állásajánlattal várja a jelentkezőket az állásbörzén: négy értékesítési tanácsadó, egy ügyfélszolgálati tanácsadó érettségivel vagy anélkül, gyakorlattal vagy anélkül, és egy ügyfélszolgálati felelős érettségivel vagy licenciátussal és hasonló beosztásban szerzett gyakorlattal. A társaság ajánl: étkezési utalványokat (15 lej/nap – 21 munkanap), egy magánklinikára szóló egészségügyi bérletet, különleges eseményekre (házasság, szülés, elhalálozás) szóló segélyeket, negyedévenkénti fejlődési pótlékot, az üzleti forgalom fejlődése függvényében, három bruttó bérből kiszámolva (0% – 25%) és nettó 100 lej karácsonyi pótlékot vásárlási utalványok formájában.