A neten van az ANL-tender

A neten van az ANL-tender
A napokban az Országos Lakásügyi Ügynökség (ANL) közzétette az elektronikus közbeszerzések honlapján (SEAP) a váradi Szentandrási úton, az Aradi úttal való kereszteződés közelében, fiatalok számára építendő bérlakások beruházási tenderét.


A 132 lakhelyes ingatlan három emeletes lesz, kiegészítve beépített tetőtérrel. A befektetés becsült értéke 20,8 millió lej, a kivitelezéssel pedig a szerződés aláírását követő 24 hónapon belül kell elvégezni. Árajánlatokat május 5., csütörtök 10 óráig lehet tenni, a borítékokat ugyanaznap 11 órakor nyitják ki.

Ami pedig a rezidens orvosok számára, a Városi Kórház udvarán építendő tömbházakat illeti, ezt a projektet belefoglalták az ANL elemző listájába. Amennyiben finanszírozást kap, a Spartacus utcán fog megépülni, 2000 négyzetméteres felületen. A két tömbház egyenként 30 lakrészes lesz, négy emelettel.

Ugyanakkor az önkormányzat az ügynökség rendelkezésére bocsát telkeket ANL-blokkok építésére a Ceyrat utcában. Itt összesen 160 lakrész készülne, egy és két szobás.