Uncategorized

2011.09.26. 09:19

Sporttermet avattak Kolcson

Tegnap avatták fel a Nagykolcs és Szamoskrassó között, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával, kormánypénzből megépült sporttermet, amelyet a nem csak a helyi iskolások használhatnak majd.

Tegnap avatták fel a Nagykolcs és Szamoskrassó között, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával, kormánypénzből megépült sporttermet, amelyet a nem csak a helyi iskolások használhatnak majd.

A nagykárolyi mazsorettek felvonulása, valamint a mezőpetri és a kaplonyi fúvószenekar játéka után vette kezdetét a hivatalos megnyitó, amit akár politikai kampánynak is lehetne nevezni, hiszen a pártok képviselői tömegesen vonultak a sportterem elé, hogy felszólalhassanak és elmondhassák véleményüket. Domokos Sándor polgármester ismertette a község életében bekövetkezett fejlődéseket, majd Radu Giurca kormánybiztos, Adrian Stef, a Szatmár Megyei Tanács alelnöke és Günthner Tibor szenátor szólt a résztvevőkhöz. Günthner megjegyezte, hogy a sportterem kormánypénzből épült és ez a terv nem valósulhatott volna meg, ha az RMDSZ nem lenne kormányon. Az egyházi felekezetek papjainak áldása után következett a szalagvágás.

Szórakoztató műsor

Az avatási procedúra után a sportteremben elsőként a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata tartott bemutatót. A sportterem előtti színpadon felléptek a község iskolásai és fiataljai, az ombodi hagyományőrzők. A községbeliek közül nagy sikert aratott az szamoskrassói iskola tánccsoportja, a szamoskóródi teleház kultúrcsoportja, valamint Vajda Tünde, Dustinta Denisa és Varga Evelyn modern tánca. Az esti órákban Kovács Nóri magyarországi énekesnő, majd a Forever együttes szórakoztatta a közönséget. Az avató ünnepség alkalmával a Tolcsva Jövőjéért Közalapítvány nevében könyvadományt adott át a szamoskrassói iskolának Kádas Jánosné Pásztor Katalin elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!