Napi adatok

2020.08.04. 08:36

Nőtt az esetek száma Bihar megyében

Kedden reggel fél kilenckor 247 személyt kezeltek Nagyváradon az új koronavírus fertőzéssel, héttel többet, mint egy nappal korábban, derül ki a Bihar Megyei Közegészségügyi Igazgatóság (DSP) tájékoztatásából. Eddig 687 ember gyógyult ki Bihar megyében ebből a megbetegedésből, ez az összes eset 69,31 százaléka.

A DSP jelentésében közli azt is, hogy augusztus 3-án és augusztus 4-én reggel nyolc órák között a rendőrökből és csendőrökből álló vegyes őrjáratok 561 személyt ellenőriztek abban a vonatkozásban, hogy betartották-e a járványvédelmi előírásokat. Az említett huszonnégy órás időintervallumban 13 szankciót róttak ki, a bírságok összértéke ezer lej volt.

A csendőrök ismét elkezdték őrizni az újra megnyitott karantént. A felsorolt tevékenységekben 201 rendőr és 33 csendőr vett részt. A katasztrófavédelem tizenöt munkatársa szállította el a fertőzött vagy fertőzésgyanús embereket a váradi városi kórházba és tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi központot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában