A negyedik siker küszöbén

A negyedik siker küszöbén
Szerdán a labdarúgó II. Ligában is hétközi fordulót bonyolítanak le: a Bihar FC Caracalon próbálja folytatni (de immáron jó játékkal!) győzelmi sorozatát. Andor sárga lapjai miatt nem játszhat.

A legutóbbi fordulóban – ha nehezen is – az utolsó percek hoztak sikerélményt a Nagyváradi Bihar FC labdarúgói számára: Andornak a 85. percben fejjel szerzett találatával sikerült két vállra fektetniük a jól és végig védekező Târgovistei FC-t. Ezzel együtt egyáltalán nem uralkodott el a csapatban a hurráoptimizmus, mert tagjai tisztában vannak azzal, hogy igen sokat kell-kellene még csiszolgatni játékukon, s jó lenne, ha szert tehetnének legalább két-három pár góllövő csukára is. Váradi győzelem esetén a piros-kékek sorozatban negyedik sikerüket érhetik el, illetve 12 pontjukat gyűjthetik be.

Tavaszból a télbe

A csapat kedden délelőtt a hideg Craiován, a Craiovita Szálló hófedte műfüves pályáján edzett, amelyről előbb el kellett takarítaniuk a mintegy tíz centiméteres hóréteget. Silaghi edző kérdésünkre elmondta, hogy a múlt szombaton játszott csapat kezd, ám Andor nélkül, aki begyűjtötte negyedik sárga lapját, és helyette Adam Achim játszik.

A találkozó játékvezetője Claudiu Rusu (Kolozsvár) lesz, partjelzői: Florin Potora (Torda) és Gáspár Péter (Temesvár). Szövetségi megfigyelő: Maria Patrascu.

16. forduló

A labdarúgó II. Liga 16. fordulójának műsora (szerda, 14 óra): Turnu Severin-i FC–Râmnicu Vâlcea-i CSM, Resicabányai FCM–Vajdahunyadi Corvinul, Tordai Ariesul–Temesvári Politehnica II., Caracali FC–Nagyváradi Bihar FC, Târgovistei FC–Lupényi Minerul, Temesvári CFR–Pitesti-i Arges, Dévai Muresul–Medgyesi Gaz Metan, Nagyszalontai Liberty–Aranyosgyéresi Sodronyipar, Gyulafehérvári Unirea–Petrozsényi Jiul.