A Nagyváradi ERA Park stílusosan ünnepli meg fennállásának 10 éves évfordulóját: Carla’s Dreams koncert, élő szobrok és óriás bábok!

A Nagyváradi ERA Park stílusosan ünnepli meg fennállásának 10 éves évfordulóját: Carla’s Dreams koncert, élő szobrok és óriás bábok!
A Carla’s Dreams március 16-án lép fel a nagyváradi ERA Parkban! A komplexum megnyitásának 10 éves évfordulója alkalmából szervezett szuper partyn, az Aradi úti bevásárlóközpontban neves romániai művészek lépnek majd fel.

Március 16-án, szombaton minden Bihar megyei lakost, kicsiket és nagyokat színes, zenés, vidám programokkal várják.

Elsőként a „Cufărul Magic” színdarabot mutatják be gyerekeknek, 11 és 12 óra között, a rendezvényteremben. Ezután az ERA Park és az nagyváradi Carrefour ERA meghívja az édesszájúakat a születésnapi torta felvágására, a kupola alá. Több mint 50 kg tortát, vizet és üdítőket osztanak szét a bevásárlóközpont vendégeinek 12 órától kezdődően. Mivel egy ünnep sem teljes a sikeres mulatságok kelléke, a lufik nélkül, ezekből is szép számmal találnak majd az ünnepségen.

A nap különlegességei között lesznek majd az óriás bábuk előadásai, a komplexum ugyanazon részében, 12.30 – 13.30 óra között, az élő szobrok, melyek, a Carrefour környékén és a kupola alatt vonulnak majd fel, lufikat osztogatva és fényképeket készítve a bevásárlóközpont ügyfeleivel. Igazi, különleges előadás lesz, amikor a színészek által megformált élő képek segítségével izgalmas jeleneteket adnak elő a rendhagyó színművészetre szomjazó közönségnek.

A szórakozás később a parkolóba költözik.

Több művész gólyalábakon jelenik majd meg 16.30 – 17.30 óra között, bevonva a gyerekeket az óriások világába, közben pedig lufikat osztogatnak és emlékfotókat készítenek azokkal, akik erre vágynak. 17 órai kezdettel divatbemutatót tartanak, majd a parkolóban felállított színpadon Larisa Oneţ és Maria Chiş tehetséges, és számos díjjal kitüntetett váradi énekesnők lépnek fel.

Az est a Carla’s Dreams szuper koncerttel ér véget, amit 18 és 19 óra között tartanak meg a komplexum parkolójában. A „Luna”, „Sub pielea mea (#eroina)” vagy „Până la sânge” csak néhány, azok közül a slágerek közül, amiket a közönség együtt énekelhet majd a művészekkel.

A belépés ingyenes, szeretettel várunk mindenkit!

A Nagyváradi ERA Park, a megnyitása óta eltelt 10 év alatt az egész család bevásárlóközpontjává vált, melynek kihasználtsága immár 95%, és ahol több mint 70 egység működik. Az Animax, Casa Rusu, Soffi Planet, Avaline, Silca, Esenta Plant, Lady’s Style, Kalenda bútor, vagy KFC csak néhány azon márkák közül, melyek nemrég lettek a nagyváradi ERA családjának tagjai.

(Hirdetés: H188916)