A Nagyvárad Job Expo tombolajátékának nyertesei

A Nagyvárad Job Expo tombolajátékának nyertesei
Tombolahúzás is volt az Inform Media Press S.R.L. által október 4-én, az Era Parkban szervezett Nagyvárad Job Expo keretében. A nyertesek névsorát közöljük.

5 darab 3 hónapos előfizetés a nyomtatott Jurnal Bihorean vagy Bihari Napló napilapra:
Tatar Monica
Ovidiu Raul Hanis
Mocan Ovidiu
Mazar Gabriela
Abrudan Vlad

10 darab 3 hónapos előfizetés a digitális Jurnal Bihorean vagy Bihari Napló napilapra:
1. Silaghi Gavril
2. Monoti Loránd
3. Filip Cornelia
4. Latcau Dorina
5. Lucaci Raisa
6. Heghedus Larisa
7. Cotuna Delia
8. Antal Attila
9. David Florina
10. Szűcs Gergő

2 darab kétszemélyes meghívó a Phoenix koncertre, melyet 2019. november 16-án szerveznek meg a nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Házában:
Harna Claudiu
Ghiuri Irina Doina

4 darab kétszemélyes meghívó a Hattyúk tava balettelőadásra, melyet 2019. november 21-én tartanak a nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Házában:
Varga László
Popescu Valeria
Manole Sorina
Sirbu Ovidiu

4 darab kétszemélyes meghívó a Străini în noapte című színházi előadásra, melyet 2019. december 6-án tartanak a nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Házában:
Blaga Ana
Apáti Stefan
Lazar Ioana
Kovács Attila

1 darab kétszemélyes meghívó a Domnişoara Iulia című színházi előadásra, melyet 2019. október 13-án tartanak az Árkádia Színházban:
Ciurdariu Teofil

1 darab kétszemélyes meghívó az Ursul și Cerere În Căsătorie című színházi előadásra, melyet 2019. október 21-én tartanak az Árkádia Színházban:
Zoltán Titiana

1 darab kétszemélyes meghívó az Avalanşa című színházi előadásra, melyet 2019. október 20-án tartanak a Városi Művelődési Ház Florica Ungur-termében:
Botiu Laura

2 darab kétszemélyes meghívó a Zloată sau viitorul preşedinte al… című színházi előadásra, melyet 2019. október 26-án tartanak az Árkádia Színházban:
Vad Éva
Hates Pascu

2 darab kétszemélyes meghívó a Creştini című színházi előadásra, melyet 2019. október 29-én és 30-án tartanak a Cion neológ zsinagógában:
Tóth Stefan
Lamurean Jutka

2 darab kétszemélyes meghívó az O poveste foarte simplă című színházi előadásra, melyet 2019. október 31-én tartanak az Árkádia Színházban:
Stancu Roxana
Haidu Gyula

A nyertesek hétfőtől, október 7-től kezdődően vehetik át nyereményüket szerkesztőségünkben (Dacia sugárút 34., U55-ös tömbház), 10 és 17 óra között. Mindegyik nyertessel felvesszük a kapcsolatot telefonon.

Az Inform Media Press S.R.L. nem vállal felelősséget az előadások és koncertek megszervezéséért és/vagy a szervezők által foganatosított esetleges változtatásokért.

A nyereményeket az Inform Media Press S.R.L. határozta meg és közzétételre kerültek a verseny szabályzatában, az esemény helyszínén, az Inform Media Press S.R.L oldalain: www.jurnalbihorean.ro, www.biharinaplo.ro, illetve a Nagyvárad Job Expo Facebook-oldalán. A nyeremény visszautasítható és át nem ruházható, illetve pénzre nem váltható. A nyereményekkel kapcsolatos egyéb költségeket az Inform Media Press S.R.L. nem fedezi. A nyereményjáték a Nagyvárad Job Expo idején zajlott, 9–18 óra között. A sorsolás időpontja: 2019. október 4., 17 óra, az Era Park kupolája alatt.