A mobiltelefon buktatta le a diákjával szexelő tanárnőt

Elbocsátották állásából azt a 28 éves brit tanárnőt, aki 16 éves diákjával létesített szexuális kapcsolatot. A tanárt egy mobiltelefonban talált fényképek buktatták le. A pedagógust a jövőben egyetlen iskolában sem alkalmazzák majd.

A férjezett angoltanárnő már hónapokon át tartott fenn kapcsolatot a diákjával, amikor tavaly októberben kiderült az affér. Persze a 16 éves fiú osztálytársai gondolták, hogy kapcsolatuk nem csak a szokásos tanár-diák viszonyra korlátozódik.
Néha ugyanis viselkedésük félreérthetetlen volt: számtalanszor látták például együtt távozni őket az iskolából és mindkettejük telefonjában volt egy kép a másikról.
A tanárnő előszeretettel készített fényképeket is 16 éves kedveséről, éppen ez volt, ami lebuktatta. A rendőrség ugyanis a telefonjában talált képek alapján tudta kideríteni ügyüket.
A 28 éves Jo Gorman férjével él, aki informatikai vezetőként szintén a devoni középiskola alkalmazottja.
Az asszony a jövőben Nagy-Britannia egyetlen iskolájában sem taníthat majd. Emellett felkerül a szexuális zaklatók listájára, amelyet a szigetországban a fiatalokra és gyermekekre veszélyes emberekről tartanak nyilván.