A Mitsubishi Electric Europe megnyitja első romániai kirendeltségét

Akt.:
A Mitsubishi Electric Europe megnyitja első romániai kirendeltségét
A Mitsubishi Electric Europe, a Mitsubishi Electric Living Environmental Systems divíziója révén felavatta első kirendeltségét Romániában, Bukarestben, erősítve ezzel a márka romániai piaci jelenlétét.

A megnyitó a cég romániai együttműködőinek jelenlétében zajlott. Ott volt Yoji Saito, a Mitsubishi Electric Europe CEO-ja, Andrea Veronese, aki a Mitsubishi Electric Romaniát vezeti.

Növekvő piac

2017-ben a cég piaci részesedése 10 millió euró volt, ezzel a klímarendszerek helyi piacán 10%-ot mondhat magáénak. Az utóbbi években a Mitsubishi Electric megkettőzte piaci részesedését ebben a szegmensben, 2018-ban pedig további növekedésre számítanak.

Arról a döntésről, hogy új kirendeltséget nyissanak Andrea Veronese, a Mitsubishi Electric Romania menedzsere elmondta: ,,Eldöntöttük, hogy erősítjuk az európai piacunkat, Romániában fektetve be, mert a helyi piac az utóbbi években látványosan növekedett. Mi több, a helyi gazdaság még jobban növekedett, és úgy véljük előnyösek a feltételek a márka megerősítésére.”

Európai és romániai tervek

Globális szinten a Mitsubishi Electricnek több mint egy évszázados hagyománya van az ipari és háztartási készülékek gyártásában, ez magában foglalja a fejlesztést, az előállítást, a kereskedelmet olyan készülékek terén, amelyeket információs adatforgalomban, űrkutatási fejlesztésben, műholdas kommunikációban, háztartási elektronikában, ipari technológiában, energetikai technológiában, szállítási eszközökben és építkezési felszerelésekben használnak.

A Mitsubishi Electric Europe B.V., a Mitsubishi Electric Living Environmental Systemsen keresztül több mint 30 éve aktív a klimatizálásban az innovatív megoldások terén, a termékek minősége és időtállósága terén.

index4

,,A Mitsubishi Electric sok éve jelen van a román piacon. Az új székhelybe való befektetéssel megerősítjük elkötelezettségünket a régió iránt és új fejlődési szakasz lehet ez Kelet-Európában” – mondta Yoji Saito, a Mitsubishi Electric Europe B.V. CEO-ja.

A Mitsubishi Electric Living Environmental Systems kiterjedt tevékenységet folytat a légkondicionálás témakörében, teljes körű megoldásokat kínál minden elképzelhető felhasználásra: lakásoktól centralizált negyedekig, szállodákon és éttermeken át fürdőkig, kis épületektől lakóingatlanokig, múzeumok, bankok, irodaházak stb. számára.

A Mitsubishi Electric Living Environmental Systems 1990 óta van jelen Romániában, erős viszonteladói hálózattal, amely jelentősen hozzájárult a helyi piacon erősödő pozícióihoz.

A Mitsubishi Electricről

A Mitsubishi Electric több mint 90 éves tapasztalattal bír az elektronikai és elektromos készülékek előállításában, kereskedelmében és marketingjében, széles körben elismert nemzetközi csúcsmárka. Készülékeit és alkatrészeit számos körben használják: távközlés, űrkutatás, műholdas kommunikáció, háztartási eszközök, ipari technológia, energetika, szállítási rendszerek és építkezés. Jó irányba való fejlesztés és a környezetbarát változás koncepcióinak szellemében a Mitsubishi Electric azt célozza, hogy a világ egyik legismertebb zöld márkája legyen, hozzájárulva a jó léthez technológiái révén. A cég 43 országban van jelen és több mint 135 ezer alkalmazottja van, a múlt pénzügyi évben, 2017. március 31-én 4.238,6 milliárd jen (36,8 milliárd USD) volt az üzleti forgalma. Európában 1969 óta van jelen 18 országban: Belgium, Csehország, Franciaország, Németország, Magyarország, Írország, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Románia, Oroszország, Spanyolország, Szlovákia, Svédország, Törökország, Nagy-Britannia. Az újonnan létrehozott romániai kirendeltség az olaszhoz tartozik, amelyet 1985-ben hoztak létre, az olaszországinak 5 kereskedelmi részlege van (átmenetileg a romániai csak a klímaberendezésekkel fog foglalkozni): klíma – légkondicionálók lakásokhoz és kereskedelmi, ipari egységekhez, nedvesség elszívók, légtisztítók; ipari és mechatronikai automatizálása – ipari automatizálási rendszerek és felszerelések; félvezetők – elektronikai alkatrészek; gépkocsik – járművek ellenőrzésére alkalmazható rendszerek és alkatrészek; szállítás – vasúti szállítási termékek.

További információ:

https://global.mitsubishielectric.com

https://les.mitsubishielectric.it/ro/

 

 

Média elérhetőségek:

Diana Cucoșel

E-mail: Diana_cucosel@mccannpr.ro

Telefon: 0765025964

 

Fizetett hirdetés

H6630