A minél jobb pozíciók elfoglalásáért

Akt.:
Rangadó a 6. helyért
Rangadó a 6. helyért
A hét végén „bezárja kapuit” a labdarúgó II. és III. Liga: a mai, illetve holnap sorra kerülő utolsó fordulóban egyik Bihar megyei együttest sem fenyegeti a kiesés réme.

Évadzáró mérkőzéseiket vívják a Bihar megyei másod- és harmadosztályú labdarúgócsapatok a hét végi utolsó fordulóban. A sort a III. ligások kezdik ma délután 6 órától: a Praszler Gyula Stadionban a III. ligás Érmihályfalvi Unirea a 14. helyen álló, s már biztos kieső Facsádot fogadja. Győzelme esetén az Unirea pontszámban utol érné a 11. helyezett Borossebest, amely ha ma odahaza kikap a Mihályfalva mögé esne vissza, ugyanis a két együttes egymás elleni eredménye (1–1 és 1–0) az érmellékieknek kedvez. A harmadik helyezett Belényesi Bihorul szintén ma a második helyen álló Vajdahunyad vendége lesz, s veresége esetén leesik a dobogóról…

A 6. hely a cél

A másodosztályban a Nagyváradi Bihar FC „kikaparhatná a gesztenyét” a Nagybányai FC-nek, ugyanis, ha szombaton legyőzi idegenben a FC Oltot, akkor a máramarosiak megelőznék az oltyán csapatot. A Félixfürdői Luceafărul rangadót játszik szombaton a szintén 44 pontos Târgovişteval a hatodik hely megszerzéséért. Amennyiben a két alakulat döntetlenre mérkőzik, s a Bihar FC nyer, úgy a 6. hely a váradiaké lesz.

II. Liga

A labdarúgó másodosztály 2. csoportja 30. fordulójának műsora, péntek, 16.30 óra: Slatinai ALRO–Besztercei Gloria (ősszel: 0–3); 20 óra: Aradi UTA–Piteşti-i Argeş (0–0). Szombat, 11 óra: FC Olt–Nagyváradi Bihar FC (0–2), Temesvári FC–Râmnicu Vâlcea-i CSM (1–0), Severin-i Gaz Metan CFR–Bukaresti Juventus (2–1), Nagybányai FC–Dévai Mureşul (2–4), Félixfürdői Luceafărul–Târgovişte-i Chindia (0–2). Gyulafehérvári Unirea–Tordai Arieşul 3–0 (játék nélkül).

III. Liga

A labdarúgó harmadosztály 5. csoportja 30. fordulójának műsora, péntek, 18 óra: Temesvári FC II.–Temesgyarmati Millenium (ősszel: 0–0), Aradi Gloria–Temesrékási ASK (0–2), Vajdahunyadi FC–Belényesi Bihorul (1–0), Öthalomi SK–Resicabányai Şcolar (0–1), Piski CFR–Karánsebesi Autocatania (2–1), Resicabányai Gloria–Kisbecskereki Nova (0–3), Borossebesi Naţional–Petrozsényi Jiul (0–1), Érmihályfalvi Unirea–Facsádi Flacăra (2–0).