A MIÉRT kiáll Antal Árpád mellett

Akt.:
A Magyar Ifjúsági Értekezlet az erdélyi magyarság legnagyobb ifjúsági tömörüléseként felnéz Antal Árpádra, Sepsiszentgyörgy polgármesterére és munkásságát példaértékűnek tekinti.

Kitartása, társadalomszervező munkája és a közösségi ügyek iránti elhivatottsága számunkra iránymutató, nemcsak Székelyföldön, de egész Erdélyben. Polgármesteri mandátuma alatt egy stagnáló városból fejlett európai szintű várost alakított ki. Nemcsak fejlesztett, hanem következetesen kiállt és hűen védte közösségünk jogait.
Az ilyen emberek erőt és lendületet adnak a közösségnek, és az ilyen vezetők példája ösztönzi a fiatalokat arra, hogy közösségi szerepet vállaljanak. Nekünk az a feladatunk, hogy a fiatalokat bátorítsuk a közösségi szerepvállalásra, és ne riasszuk el őket attól.
Bízunk Antal Árpád ártatlanságában, az erdélyi magyar fiatalok nevében támogatásunkról biztosítjuk őt és reméljük, hogy minél előbb tisztázódik a helyzet.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter