A megyei egyesület döntései

A Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület illetékes bizottságai a héten fegyelmi és a fordulók műsorváltozását illető határozatokat fogadtak el.

A megyei IV. és V. labdarúgóligában (ifjúságiak és felnőttek) a 13. forduló során lejátszott mérkőzések eredményeit láttamozták, kivéve az Élesdi Crisul–Alsókocsobai Izvorul, a Vaskohsziklási Otelul–Félixfürdői Lotus-Luceafarul és Bihardobrosdi Vulturii–Nagyváradi Frontiera ifjúsági találkozókét, amelyeket a pályán elért eredményektől eltérően 3–0 arányban a Crisul, a Lotus-Luceafarul és a Frontiera javára írnak. A 12. fordulóban lejátszott Székelyhídi Törekvés–Vaskohsziklási Otelul összecsapást 3–0-ra a Törekvés javára ítélték.

Idén a jövő éviből

A Végrehajtó Bizottság határozata értelmében a IV. Ligában 2008 tavaszán lejátszandó első és második (16. és 17.) fordulókat még idén lejátsszák, december 1–2-án, illetve december 8–9-én.

A IV. és V. Liga (Déli csoport) 15. fordulójának jövő vasárnapra kiírt mérkőzéseit egy nappal korábban, már szombaton lejátsszák az európai parlamenti választások és a népszavazás megtartása miatt.

 

Lévay Sándor