A második áruház közelebb a váradiakhoz!

Akt.:
A második áruház közelebb a váradiakhoz!
A Lotus Retail Park, üzletek folyamatos megnyitásán keresztül, Nagyvárad új kereskedelmi pólusává alakul.

A váradiak ruházati termékek sokkal nagyobb választékának örülhetnek a már jól ismert H&M és Orsay márkáktól, de sporttermékeknek is a Hervis-től, vagy lábbeliknek a City Shoes és Benvenuti boltok kínálatából. Az öt nagy kiskereskedő megnyitotta képviseleteit az új nagyváradi Lotus Retail Park kereskedelmi komplexumban, a Ștefan Octavian Iosif utca 7. szám alatt.

A H&M megnyitotta második üzletét Nagyváradon

Jó hír a H&M rajongói számára! A divatárulánc a 2011-ben a Lotus Centerben felavatott üzlete után megnyitotta második egységét Nagyváradon. Közelebb a váradiakhoz, az áruház tágas helyen, három kategória, nők, férfiak, gyermekek számára kínál termékeket.

Az 1947-ben alapított svéd Hennes & Mauritz divatárulánc komplett kollekciókat kínál, amiben megtalálhatók az utcai vagy elegáns öltözékek nőknek, modern darabok férfiaknak, de vannak sikkes kollekciók gyermekek, tinédzserek számára, ezenkívül fehérneműk és sportcikkek is kaphatók.

A Hervis Sports terjeszkedik Nagyváradon

A Hervis Sports a legnagyobb osztrák sportcikkeket forgalmazó áruházlánc Európában, amelyik második üzletének megnyitásával növelte jelenlétét a váradi piacon. Az új Lotus Retail Park bevásárlóközpontban 800 négyzetméteren elterülő áruház, multi-brand koncepciójával, ami 60%-ban híres sportmárkák termékeiből és 40% saját márkás termékekből – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems, Hervis – áll, a Hervis a hétköznapi, valamint a bel- és kültéri sporttevékenységekhez szükséges cikkek gazdag választékát kínálja. Ugyanakkor a sportcikk kiskereskedő, a shopping szerelmesei számára teljes lábbeli kollekciókat, valamint változatos sporttevékenységekhez szükséges ruházati cikkeket kínál felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

Cătălin George Pozdarie, a General Hervis Sports Románia igazgatója szerint ez a megnyitó fontos szakasz a Hervis Sports helyi fejlődése szempontjából, hiszen Nagyvárad az egyik legfontosabb gazdasági, társadalmi és kulturális központ Romániában.

City Shoes – természetes bőrből készült lábbelik nőknek és férfiaknak

Az új bevásárlóközpontban megnyílt második City Shoes áruház gazdag választékban kínál bőrcipőket nők és férfiak számára, ezek követik a láb vonalát, rugalmasak, időtállóak és kényelmesek. Különleges, modern, a napi divatot követő formákkal, a cipőválogatás egyesíti a román és külföldi márkákat, mint Rieker, Bontimes, Otter, Garkony, Botta, Johnny Shoes stb. Mindezeket odaadó figyelemmel válogatták, hogy megfeleljenek a legigényesebb vásárlóknak is.

Trendi ruhák az új Orsay boltban

A divat szerelmeseinek a jelenlegi tendenciáknak megfelelő, új meglepetésekben van részük a nagyváradi Lotus Retail Parkban, ahol megnyitotta, a városban második üzletét a német Orsay fashion márka. A hölgyek örömére a kollekciók nőies, elegáns, office, és casual öltözékeket kínálnak elérhető árakon.

Az Orsay különleges fazonokat, modern kiegészítőket és divatos színeket kínál, melyek energiát sugároznak, és megfelelnek a nők igényeinek, akik egy plusz stílust szeretnének vinni ruhatárukban, anélkül azonban, hogy le kellene mondaniuk kényelemről.

A Benvenuti kiegészíti lábbeli ajánlatát

A Lotus Retail Parkban található legújabb Benvenuti áruház a második, amelyiket az új Benvenuti store koncepció alapján alakítottak ki. A Benvenuti az egyik fő lábbeli kiskereskedő Nagyváradon.

„Áruházunkban megpróbáltuk összeegyeztetni a színhatásra és a kapacitásra vonatkozó tényezőket, hogy a termékek minél jobban érvényesüljenek, és minél kellemesebb legyen a környezet. Egy új és nagyon jó lábbeligyártó-csoportunk van ettől a szezontól, melynek tagjai elég könnyen beazonosíthatók egyedi stílusuk és az új termékek révén.” mondta Dan Pavel, a Benvenuti vezérigazgatója.

A vásárlókat egy nagy, modern és kényelmes helyszínen várják, jól képzett és felkészített személyzettel, akik szakterületükön a legjobb tanácsokkal látják el az ügyfeleket.

(Fizetett hirdetés: H158059)