A margittai iskolaközpont első farsangja

A margittai iskolaközpont első farsangja
Bihar megye – Állt a bál február 10-én a margittai Horváth János Iskolaközpontban: az iskola történetének első farsangi mulatságára diákok és pedagógusok egyaránt lelkesen készültek.

 

 

Az elmúlt pénteken délelőtt, a tanórák közötti szünetekben már „hangoltak a zenészek”, vagyis a nemrég alakult iskolai együttes, a Fast Remedy gyakorolt a diáktanács által szervezett esti bulira. A délután főszereplői azonban az I.-VIII. osztályosok voltak. A farsangi bál az I.-II. osztályosok maskarás felvonulásával kezdődött, majd a III.-IV. osztályosok jelmezes kavalkádjával folytatódott.

 

Tánc, jókedv

 

Az önfeledt játékkal és szórakozással eltöltött idő kevésnek bizonyult minden kisdiák számára, még szívesen maradtak volna, de nem lehetett, mert át kellett adják a terepet az V.-VIII. osztályosoknak. Karaoke, tréfás játékok, zenebona, vigalom nem hiányzott erről a napról. Nem csak a tánc és a jókedv töltötte be a termet, hanem a helyi református nőszövetség tagjai által sütött farsangi fánk kellemes illata is, amelyet a diákok józűen fogyasztottak. Mindenki nagyon jól érezte magát, minden bizonnyal a jövőben is sor kerül a Horváth János Iskolaközpont és a Református Egyház által szervezett farsangi bálra.

Bordás Mária vallástanár