A legújabb fellépők a Szigeten

Akt.:
A legújabb fellépők a Szigeten
Idén Hardwell celebrálja a Sziget End Show-t, érkezik a nagy közönségkedvenc, Manu Chao és fellép a Kaiser Chiefs is. Újabb neveket jelentettek be ismét a szigetesek.

Minden eddiginél látványosabb performanszra és slágercunamira lehet számítani a Sziget Nagyszínpad idei záróbuliján, hisz nem más, mint a szemtelenül fiatal és sikeres holland DJ, a több milliós rajongótáborral rendelkező progresszív és electro house zenész, Hardwell áll majd színpadra.

Újra a Sziget Nagyszínpadán köszönthetjük a világ talán legismertebb bohém világcsavargóját. Manu Chao – született José-Manuel Thomas Arthur Chao – igazi közönségkedvenc. Érkezik az Egyesült Királyság egyik legautentikusabb és legkedveltebb indie rock-bandája, a Kaiser Chiefs.

A FIDLAR Los Angeles legmenőbb deszkás/garázspunk bandája is jön akárcsak a hiperkreatív, egyedi látásmódú német elektronikus zenész, Boys Noize, valamint Dillon Francis amerikai elektronikus zenész, DJ és producer Los Angeles-ből. Érkezik továbbá Svédország talán leglazább és legizgalmasabb formációja, a Movits!, meg a jersey club műfaj talán leghíresebb képviselője, DJ Sliink is.

Címkék: , ,