A LEGO-rajongók az ERA Park-ban találkoznak!

A LEGO-rajongók az ERA Park-ban találkoznak!
Az ERA Park e hét végén valóságos LEGO-birodalommá változik! A bevásárlóközpont kupolája alatt “LEGO-téglák” ezreit, maketteket, különböző építményeket lehet majd megcsodálni a Brickenburg Expo – A LEGO-rajongók Napja elnevezésű rendezvényen, melyre október 18, péntek és október 20, vasárnap között kerül sor, naponta 10 ás 21 óra között.

 

Az eseményt a LEGO hivatalos romániai képviselője, a Brickenburg Egyesület szervezi, az érdeklődőknek újszerű, nagy odafigyeléssel készült konstrukciókat mutatva be.
Vasárnap tartják meg a “Távirányítóval” című verseny újabb fordulóját is, ugyancsak a Brickenburg Egyesület szervezésében, melynek során, csakúgy, mint tavaly, LEGO-építőkockákból készült kis járműveket kell irányítani kijelölt pályákon. A versenyen részt vehet minden 6 és 13 év közötti gyerek, viszont a résztvevők száma korlátozott, a legtöbb 60 fős lehet a mezőny, ezért akik versenyezni szeretnének fel kell iratkozzanak. Erre pénteken, szombaton és vasárnap lesz lehetőség, a külön erre a célra kijelölt standnál. Minden résztvevő fog kapni apróbb ajándékot a szervezőktől, az első öt helyezett pedig vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb, melyeket a KIK üzletében lehet beváltani, az ERA Parkban.
A Brickenburg Egyesületet olyan LOGO-felhasználók alapították, akik a játékot a képzelőerő, a kommunikációs készség, a logika fejlesztésére használják. Az egyesület támogatja az erőszakmentes nevelést, az alkotókészség és a csapatmunka fejlesztését.
Természetesen a Brickenburg Expo – A LEGO-rajongók Napjára a belépés ingyenes, mindenkit várnak a hét végén.

 

Fizetett hirdetés!

CH 290943