A legnépszerűbb márkák a Lotus Retail Parkban

A legnépszerűbb márkák a Lotus Retail Parkban
A váradiakat és a város látogatóit várják a Lotus Retail Parkban, hogy örvendjenek az új vagy a már megszokott bevásárlási és szabadidős lehetőségeknek.

A teljes vásárlási élmény biztosítása érdekében a Lotus Retail Park egybegyűjti a My Beauties, a Trendy Bijou and Funny Gifts, a D-print és az Ilex Gold márkákat is.

Lépjenek be a My Beauties virágok mágikus világába

A Nagyváradon jól ismert márka, a My Beauties hűséges ügyfelei továbbra is élvezhetik az elegáns és kifinomult megoldásokat a Lotus Retail Parkban.
A virágbolt csokrok széles választékát kínálja, amelyek gyönyörködtetnek, és romantikus hangulatot, valamint álom dekorációt hoznak létre a kiválasztott helyszínen… legyen az évforduló, ünnepi pillanat, szertartás vagy a ház belső díszítése.
„My Beauties: szenvedély, szeretet és elegancia! Nagy gonddal készítik a kompozíciókat, hogy a legszebb virágokat nyújthassák át Önöknek! Life is a collection of moments! A My Beauties egyedi, kifinomult, szép és különleges összeállításokkal, örömmel várja ügyfeleit. Megtalálnak minket a Lotus Retail Parkban!” – ez a My Beauties képviselőinek buzdítása.

Vicces ajándéktárgyak és változatos dekorációk a Lotus Retail Parkban

Akár személyre szabja otthonát, akár különleges ajándékokat keres, a Trendy Bijou and Funny Gifts az a hely, ahol az ügyfelek megtalálják, amit szeretnének: ajándéktárgyakat, fotókereteket, ékszereket, tároló megoldásokat és gyertyatartókat, dekorációkat, szórakoztató ajándékokat és még sok mást.
A Trendy Bijou and Funny Gifts Boutique egy fedél alatt egyesíti a különböző stílusokat: klasszikus, elegáns, modern, ipari, vagy akár rusztikus.

Személyre szabott ajándékok, stílusosan

A D-print egy olyan márka, amely személyre szabási szolgáltatásokat kínál: ajándéktárgyak, metszetek, pólók, bannerek, fotók nyomtatása és másolása vászonra, egyedi bögrékre. A szolgáltatások mindegyikét két nagyszerű tulajdonság jellemzi: gyorsaság és kiváló minőség.
„Lepje meg szerelmét egy ajándékkal, ami elmondja kettőjük történetét! A D-Print-nél sok más terméket is talál, amelyek bármilyen alkalomra személyre szabhatók. Olyan ajándékokat kínálunk, amelyek kifejezik a személyiségét.” – ezt üzeni a D-Print csapata.

Ilex Gold, ékszerek az életed különleges pillanataira

Mivel a váradiak az idők során különös érdeklődést mutattak a különleges formatervezésű, luxus ékszerek iránt, az Ilex Gold ékszer márka már a Lotus Retail Parkban is várja ügyfeleit.
Az Ilex Gold csapata kifogástalanul formatervezett, finom, modern és kreatív modelleket kínál, melyek mindegyike aprólékos gonddal készült aranyból, drágakövekkel vagy féldrágakövekkel, és készen állnak arra, hogy egy független személy viselje azokat, aki tudja, hogy egy ékszer mindig kiemeli személyiségét.

A bolt gyűrűk, láncok, medálok, karkötők, fülbevalók széles választékát kínálja, valamint sok más elemet is, melyek elbűvölik az érdeklődőket, a jól felkészült szakemberek pedig hasznos tanácsokkal és tippekkel várják az ügyfeleket.

(Fizetett hirdetés H 175539)