A legjobb minőségű, természetes füstöléssel készült felvágottak az AGIL-tól! Húsvéti akciók! Új: báránypástétom!

Akt.:
A legjobb minőségű, természetes füstöléssel készült felvágottak az AGIL-tól! Húsvéti akciók! Új: báránypástétom!
Az AGIL húsvéti akciókkal várja Önöket három Bihar megyei boltjában, a Rogériuszon, Őssiben és Nagyszalontán.

Bihar megyében most természetesen füstölt, hagyományos bánáti termékek gazdag választéka áll rendelkezésükre. A hagyományos receptek alapján készült termékek megőrizték a felvágottak eredeti, jó ízét. Mindhárom Bihar megyei boltban csak húsból, természetes fűszerekkel készült felvágottakat találnak. A címkéken tisztán, jól érthetően feltüntettek minden összetevőt. Ha betérnek ezekbe az üzletekbe, bizonyára vissza is térnek majd.

Új: báránypástétom!

Az AGIL E-szám mentes termékeket is kínál. Mindazok, akik minőségi, egészséges termékeket szeretnének fogyasztani, megtalálhatják ezeket az AGIL boltokban.

AGIL boltok a következő helyeken találhatók: az Őssi lakónegyedben, az Erofte Grigore utca 18. szám alatt, a Q 94-es tömbházban, a Rogériusz piacon, a 2-es részleg 25-ös helyiségében, valamint Nagyszalontán, a Republicii utca 17. szám alatt, a 17A. lakásban.

A nagyszalontai üzlet ©

Az AGIL története

Az AGIL egy Temesváron alapított családi vállalkozás, amit később kiterjesztettek az ország több városába. Mint minden ilyen üzlet, ez is egy álomból indult ki. 1992-ben az első regisztrált termék, a “pleşkaviţa” egy hamburgerfajta volt, amit a bánáti emberek kulináris igényeihez igazítottak. Az évek során a vállalkozás nőtt és virágzott, elsősorban a vevők iránti tisztelet miatt, amit a termék minősége igazolt. Először csak három alkalmazottal dolgoztak, majd mindössze négy év után, számuk elérte a 40-et. Ma az AGIL több mint 450 alkalmazottal és egy szuper zöld gyár fokozatú üzemmel rendelkezik.

1999-ben, egy több mint 250 000 dolláros beruházással nagy teljesítményű élelmiszeripari gépekkel szerelték fel a gyárat. Így lehetővé vált a termékek minőségének és jó ízének megőrzése. 2007-ben, miután Románia csatlakozott az Európai Unióhoz, a minőségi követelmények még magasabbak lettek. Az AGIL tevékenysége megszenvedte ezt, de nem léptek vissza. A megoldások adottak voltak, a piac pedig igényelte az AGIL termékeket. Szükség volt egy 4,6 millió eurós SAPARD projekt kidolgozására, ami lehetővé tette egy modern, zöldmezős beruházás létrehozását Temesvár külvárosi övezetében. A 2007-ben elkészült új gyár napi 30 tonna kiváló minőségű termék előállítására alkalmas, ezek mind megfelelnek az EU követelményeinek.

Azóta egymást követik a projektek, a szabványok fenntartása és az ügyfelek elégedettsége érdekében. A legújabb AGIL márkanevet viselő termék is a vállalkozás büszkesége. Ez egy e-szám mentes, csak húst és válogatott fűszereket tartalmazó készítmény.

További részletek a https://www.facebook.com/agiltimisoara/ oldalon és a http://www.agil.ro/ címen.

(Hirdetés: H 201738)