A legjobb karrier lehetőségek szombaton a váradi állásbörzén. Több mint ezer állás, gyakornoki posztok és gyakorlati lehetőségek

A legjobb karrier lehetőségek szombaton a váradi állásbörzén. Több mint ezer állás, gyakornoki posztok és gyakorlati lehetőségek
Több mint ezer munkahely érhető el a váradi állásbörzén, ami visszatér Váradra november 12-én, szombaton. Harminc cég és szervezet vesz részt az eseményen. Részletek a www.targuldecariere.ro/oradea honlapon.

„Visszatérünk Váradra, és ezúttal több résztvevő céggel, harminccal, valamint több mint ezer álláslehetőséggel, különféle területeken, mérnöktől ipari, műszaki, IT, retail, elárusítói, menedzseri, beszerzői, autókereskedelmi, fejvadászati, pénzügyi, szolgáltatási állásokon át az idegennyelv ismeretet igénylőkig” – mondja Corina Brânduşan, az esemény PR-menedzsere.

A sikerhez vezető út egy mérnök esetében: Faist Mekatronic workshop

Az álláslehetőségek és a gyakornokoskodás mellett a jelentkezők részt vehetnek egy olyan műhelyfoglalkozáson, amely minden mérnök számára hasznos. A Faist Mekatronic-kal közösen szervezettről van szó, a Siker útja a mérnöki pályán címűről. A részvétel ingyenes, de a helyek száma korlátozott. Feliratkozás a következő linken: www.targuldecariere.ro/oradea/seminarii.

A váradi karrier napon szereplő cégekről

A 30 vállalkozás és szervezet különféle tevékenységi területeket képvisel. Így például a Corporative Consulting keres alkalmazottakat olyan területeken, mint az elárusítás, gazdaság, műszaki, termelés és vendéglátás; az Emersonnak harminc mérnöki és IT posztja van, a Faist Mekatronic keres programozókat, mérnököket, hegesztőket, tanácsadókat, adminisztrátorokat, projektmenedzsereket, a Lidl pedig HR-munkatársakat, projektmenedzsereket, üzletvezetőket, kereskedelmi vezetőket és műszaki alkalmazottakat.
„Októberben és novemberben folytatjuk az országban az ilyen rendezvényeket, amelyeket idén tavasszal kezdtünk. Nagyon örülünk az eddigi eredményeknek, és ahogy folytatódik terjeszkedésünk, széles kínálatunk van állásokból a Lidl-nél, főleg, hogy most ősszel adjuk át a lugosi logisztikai központunkat. Így keresünk a profilunkkal kompatibilis munkatársakat, akik ambiciózusak, alkalmazkodóak, minél több tevékenységi kör érdekli őket, motiváltak az állandó tanulásban és a karrierfejlesztésben, úgy üzleteinkben, mint lerakatbeli csapatainkban és központunkban” – mondják a Lidl képviselői.
Fontos álláslehetőségeket kínál még a rendezvényen számos cég: Celestica, Cerved Credit Collection Spa, Continental, Eberspächer Exhaust Technology Romania, Inteva Products, Plexus, Sykes. Ugyancsak részt vesz a rendezvényen az Adecco, az Bihar megyei Munkaerő és Foglalkoztatási Ügynökség, az AIESEC, a Connect Group, a DoubleTree by Hilton, a H.Essers, az Integra Document Management, a JYSK, a KFC, a KUKA Systems, a LEROY MERLIN, a Penny Market, a Star Transmission & Star Assembly, a T-Systems, a Nagyváradi Egyetem, a Valiant TMS, a Vernicolor, a Xerox.

Kávézz a rendezvényen, és nyerj egy Pegas kerékpárt

A résztvevők, akik lájkolják a rendezvényt Facebookon a Târgul de cariere oldalon, kapnak egy-egy kávét vagy teát. Emellett részt vesznek a TdC-tombolán, ahol egy Pegas kerékpárt nyerhetnek. Ahhoz, hogy részt vegyenek a sorsoláson, el kell menniük a rendezvényre, ott fotót kell készíteniük a kerékpárral a Facebook-profiljuk számára, a #TdC&bike hashtagot használva. A nyertest sorsolással döntik el a rendezvény végén.
A rendezvény szombaton lesz, november 12-én a Lotus Centerben, 10:00 és 19:00 óra között. A belépés ingyenes. Részletek a http://www.targuldecariere.ro/oradea/ honlapon és a Târgul de Cariere Facebook-oldalon.