A külügyminisztérium utazási figyelmeztetést adott ki Norvégiára

A külügyminisztérium utazási figyelmeztetést adott ki Norvégiára
A külügyminisztérium utazási figyelmeztetést adott ki Norvégiára, ahol május elsejétől szigorúan ellenőrzik minden, a schengeni határon ki-, vagy belépő személy utazási iratait.

A külügyminisztérium vasárnap kiadott közleménye szerint a norvég hatóságok a terrorveszély növekedésével indokolják az intézkedést.

Az ellenőrzés Norvégia és az Európai Unió állampolgáraira egyaránt érvényes.

A román állampolgárok Románia norvégiai nagykövetségének telefonszámain +4722561237; +4722446951; +4722556832; +4722558227 kérhetnek konzuli segítséget.

A külügyminisztérium azt ajánlja azoknak, akik a Norvég Királyságba utaznak, hogy tanulmányozzák a https://www.politi.no/nyhet 16825.xhtml, http://oslo.mae.ro és a www.mae.ro honlapokra feltöltött információkat.

A külügyminisztérium felhívja a külföldre utazó román állampolgárok figyelmét a Călătoreşte în siguranţă applikációra, amelyen utazási tanácsokat, riasztásokat kaphatnak.

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .