A jövőért szavazott

Akt.:
A jövőért szavazott
© Sepsiszentgyörgy, 2016. június 5. Antal Árpád, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) polgármesterjelöltje leadja szavazatát a romániai önkormányzati választáson Sepsiszentgyörgyön 2016. június 5-én. Romániában helyi idõ szerint 21 óráig (közép-európai 20 óráig) várják az urnákhoz a szavazókat, akik településük polgármesterét és helyi tanácsát, valamint megyéjük önkormányzati testületét választják meg. MTI Fotó: Kátai Edit
Úgy tudunk tenni szülőföldünkért, ha elmegyünk szavazni, nyilatkozta Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármesterjelöltje.

Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármesterjelöltje a szavazást követően a következőt nyilatkozta: „Ma a gyermekeim és a sepsiszentgyörgyi gyermekek jövőjéért szavaztam, mert azt remélem, hogy ez a város az, ahol majd ők is családot alapítanak és gyermekeket vállalnak. Én ezért dolgozom. Székelyföldön az önkormányzatok állnak a legközelebb ahhoz az önrendelkezési modellhez, amit mi szeretnénk, amit mi fontosnak tartunk, mert itt tudjuk megmutatni igazán, mit tudunk tenni szülőföldünkért, ha hagynak bennünket dolgozni, ezért fontos, hogy minél többen elmenjünk szavazni. Köszönöm a sepsiszentgyörgyieknek, amit tettek városunkért és köszönöm a székelyföldieknek, amit tettek Székelyföldért. Most úgy tudunk tenni szülőföldünkért, ha elmegyünk szavazni.”