ERDON Helyi hírek

2009.08.10. 07:51

Baleset: fának ütközött

<p>Szatmár megye – Súlyos közúti balesethez riasztották a rendőrség és a tűzoltóság embereit szombat délután. A 19–es számú országúton, Decebal közelében történt a baleset.</p>

A 30 éves Kinczler Tímea, nagykárolyi lakos, miközben egy juhnyájat előzött, elvesztette uralmát az általa vezetett VW Passat típusú személygépkocsi volánja fölött. Elhagyva az úttestet nekihajtott egy útszéli fának. A baleset során az autó sofőrje súlyosan megsérült, míg a mellette ülő 19 éves utas csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

A megrongálódott személygépkocsiból a tűzoltók segítségével tudták kiemelni a sofőrt, akit azonnal mentő szállított el, hogy sérüléseit ellássák. A rendőri helyszínelés során kiderült, hogy az autó mindkét utasa használta biztonsági övét. Az autó sofőrjétől, valamint az utastól is biológiai mintát vesznek, az esetleges alkoholos befolyásoltság megállapítása céljából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!