A járdán szült a 30 éves nő Váradon

Az anyuka, Mădălina, és kisfia is jól vannak. Fotó: ebihoreanul.ro
Az anyuka, Mădălina, és kisfia is jól vannak. Fotó: ebihoreanul.ro
Csütörtök este 9 óra körül egy nagyváradi, 30 éves terhes nő épp vacsorát készített a három gyermekének, amikor érezte, hogy megindult a szülés.

Azonnal értesítette a mentőket, és le is ment a tömbház elé, hogy ott várja meg őket. A mentők gyorsan kiérkeztek, de a szülés ekkor már elkezdődött, és nem volt idő kórházba szállítani az anyukát. A tömbház előtt, a mentősök segítségével megszülte a negyedik a gyermekét, egy kisfiút, ezután a babát és az anyát is kórházba szállították: mindketten egészségesek és jól vannak.

Az eset a váradi Peneş Curcanul utcán történt, ahol a mentősök kiérkezéséig a szomszédok siettek Mădălina segítségére: pokrócokat, törülközőket vittek a számára, és mindent, amire szüksége lehetett. Az anyuka mindezért később, már a kórházból köszönetet is mondott a számukra, mosolyogva idézve fel: „Este kilenc órakor elfolyt a magzatvíz, és elkezdődtek a nagy fájások. Hívtam a mentőt, és lementem a tömbház elé, hogy ott megvárjam. A gyerek azonban már nem akart többet várni…

Címkék: ,


A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .