A határátkelőnél fogták el a Szatmárnémetiben elkövetett gyilkosság fő gyanúsítottját

Illusztráció
Illusztráció
A csanálosi (Urziceni) határátkelőnél fogták el azt a férfit, akit a hétfő hajnalban, Szatmárnémetiben elkövetett gyilkossággal gyanúsítanak. A férfi Magyarország területére akart átjutni – tájékoztatott a máramarosszigeti határrendészeti területi felügyelőség.

A 39 éves Ştefan R., akit a 43 éves pincérnő meggyilkolásával gyanúsítanak, reggel 6 óra körül próbált meg átlépni a határon. A felügyelőség tájékoztatása szerint az ellenőrzés során vették észre a határrendészek , hogy a határátlépésre jelentkező férfi a néhány órával korábban elkövetett gyilkosság gyanúsítottja, ezért átadták a Szatmár megyei rendőr-főkapitányság munkatársainak – tájékoztatott a határrendészet.

Az ellenőrzés során a gyanúsítottnál találtak 318 csomag, román zárjeggyel ellátott cigarettát is, amelyek származását semmivel sem tudta bizonyítani a férfi.
Az áldozat 43 éves volt és egy kocsmában támadta meg egy férfi, aki a jelek szerint pénzt akart lopni. Az idézett forrás szerint a rendőrök és ügyészek több személyt is kihallgatnak az ügyben. A szórakozóhelyiséget lezárták a nyomozás miatt.

www.agerpres.ro