A Gașca Zurli ismét az ERA Parkba jön, ezúttal Történetekkel a mesék világából!

A Gașca Zurli ismét az ERA Parkba jön, ezúttal Történetekkel a mesék világából!
Megint ünnep lesz az ERA Parkban! A legkedveltebb gyermekszínházi társulat, a Gașca Zurli, október 30-án érkezik a bevásárlóközpontba, Történetek a mesék világából című új előadásával.

A rendezvény 17 órakor kezdődik az ERA kupolája alatt, és a jobb láthatóság érdekében egy gigantikus LED képernyőre is kivetítik azt.

Mint általában, a show szórakoztató lesz, de egyben oktató jellegű is. Ezúttal a közkedvelt Zurli karakterek a barátságról, őszinteségről és fair-play-ről szóló mesét hoznak el Nagyváradra, egy képzeletbeli, varázslatos előadást, tele energiával és színekkel. Azaz Zurlival…

A Történetek a mesék világából című részben Zurli, a kislány, a legkedveltebb száz százalékban román figura, a kicsikkel együtt tanul meg két fontos leckét: a barátságét és a betartott ígéretekét.

Mint minden gyermek, ő is szeret játszani, de amikor helyükre kell tennie a játékait, mindenféle kifogást talál, trükkökhöz folyamodik, csak hogy ne kelljen rendet raknia a dolgai között. Így aztán a legalkalmatlanabb segítőtársakra talál: a farkasra a Piroska és a farkasból, és Kandúrra a Pinokkió kalandjaiból, akik megtanítják, hogyan kell elrejteni az igazságot.

A gyermeket végül igazi barátai, Truli, Clopoțel, Zdrăngănel és Yupi kimentik ebből a helyzetből. Segítenek neki rendet rakni a szobájában, de azt is megtanítják, milyen kellemes elfoglaltság lehet ez a tevékenység akkor, amikor barátaid a közeledben vannak, és szívvel lélekkel végzed el a feladatodat.

A belépés mindenki számára ingyenes, úgyhogy szeretettel várnak mindenkit, kicsiket és nagyokat a rendezvényre!