A Ford Carbenta Com tesztkaravánja újra Nagyszalontára érkezik!

Akt.:
A Ford Carbenta Com tesztkaravánja újra Nagyszalontára érkezik!
Az Ön Ford márkakereskedője, a Carbenta Com tesztvezetésre hívja Önt! Jöjjön el október 17. és 19. között Nagyszalontán a központi park melletti parkolóba, a Polgármesteri Hivatallal szembe, hogy felfedezze új modelljeinket és azok technológiai fejlesztéseit!

 

Amikor autót választunk, mindannyian számunkra fontos jellemzőket tartunk szem előtt, mint a design, a funkcionalitás, a biztonság, a megbízhatóság, a technológia stb. Mindezekkel együtt, az egyik legfontosabb szempont, amit járművezetőként figyelembe veszünk, a vezetési testtartás, a kényelem, a kezelhetőség, a könnyű használat, az autó viselkedése a kanyarban, indítása stb.
Ebből a szempontból, a Ford autók különlegesek. Attól függetlenül, hogy milyen autókat vezetett eddig, amikor egy Fordot vezet, az érzés teljesen más, és ha tesztvezetésre viszi, valószínűleg le fogja nyűgözni Önt! A Ford a gyorsulástól, a stabilitásig, az utolsó generációs intelligens technológiákig és a válaszkészségig mindent magában foglal, amire szüksége van ahhoz, hogy úgy érezze, mintha az autót Önre szabták volna, tökéletesen illeszkedik stílusához és személyiségéhez. Ezért vagyunk meggyőződve arról, hogy a Fordot nemcsak vezetjük, a Fordot érezzük.

Ha sikerült felhívnunk a figyelmét, és felkeltenünk érdeklődését, várjuk Önt Nagyszalontán a központi park melletti parkolóban, a Polgármesteri Hivatallal szemben, október 17-től 19-ig (csütörtök, péntek, szombat), 10 és 17 óra között, és meghívjuk, hogy vezessen egy Fordot az Ön márkakereskedője, a Carbenta Com által szervezett tesztvezetésen.

Fedezze fel a Fordot! Érezze a Fordot! Vezesse és fedezze fel az új modellek technológiáit! A Fiesta, az Ecosport, a Kuga vagy az új Focus várnak Önre! Lépjen ki a hétköznapi autók rutinjából, jöjjön és vezessen egy Fordot!

Ford Carbenta Com
Fedezze fel a különbséget!

 

Fizetett hirdetés!