A Ford Carbenta Com tesztkaravánja Élesdre érkezik!

Akt.:
A Ford Carbenta Com tesztkaravánja Élesdre érkezik!
A Carbenta Com, az Ön Ford márkakereskedője, tesztvezetésre hívja Önt!


Jöjjön el Ön is augusztus 22. és 24. között Élesdre, a központiparkolóba, az ortodox templom mellé, hogy felfedezze új modelljeinket és azok technológiai fejlesztéseit!

Amikor autót választunk, mindannyian számunkra fontos jellemzőket tartunk szem előtt, mint a design, a funkcionalitás, abiztonság, a megbízhatóság, a technológia stb. Mindezekkel együtt, az egyik legfontosabb szempont, amit járművezetőként figyelembe veszünk, az autó vezetési módja, a testhelyzet a volánnál, a kényelem, a kezelhetőség, a könnyű használat, az autó viselkedése a kanyarban, indítása stb.
Ebből a szempontból, a Ford autók különlegesek. Attól függetlenül, hogy milyen autókat vezetett eddig, amikor egy Fordot vezet, az érzés teljesen más, és ha elviszi egy tesztvezetésre, valószínűleg le fogja nyűgözni Önt! A Ford a gyorsulástól, a stabilitásig, az utolsó generációs intelligens technológiákig és a reakciókészségigmindent magában foglal, amire szüksége van, ahhoz, hogy úgy érezze, az autót Önre szabták, tökéletesen illeszkedik stílusához és személyiségéhez.
Ezért vagyunk meggyőződve arról, hogy a Fordot nemcsak vezetjük, … őt érezzük.

Ha sikerült felhívnunk a figyelmét, és felkeltünk érdeklődését, várjuk Önt Élesdre központi parkolójában, az ortodox templom mellett, augusztus 22-24-én (csütörtökön, pénteken és szombaton), 10 és 17 óra között, és meghívjuk, hogy vezessen egyFordot az Ön márkakereskedője, a Carbenta Com által szervezett a tesztvezetésen.

Fedezze fel a Fordot! Érezze a Fordot! Vezesse és fedezze fel új modellkeink technológiáit! A Fiesta, az Ecosport, a Kuga vagy az új Focus várnak Önre!

Lépjen ki a hétköznapi autók rutinjából, jöjjön és vezessen egy Fordot!

Ford Carbenta Com
Fedezze fel a különbséget!

 

 

Fizetett hirdetés!