A Föld Órája Nagyváradon is

A Föld Órája Nagyváradon is
Idén március 19-én tartják meg világszerte a Föld Órája elnevezésű kezdeményezést. Az akcióhoz Nagyvárad is csatlakozik.

Városunkban 20.30 és 21.30 óra között várják az érdeklődőket a December 1. parkba, ahol több programmal is készülnek a szervezők. Az említett időszakban leoltják a reklám és turisztikai célú világításokat, ez nem vonatkozik a közvilágításra. A kezdeményezéshez csatlakozhatnak a magán és jogi személyek is azzal, hogy leoltják a villanyokat és kikapcsolják az olyan elektromos eszközöket, amelyek működése nem feltétlenül szükséges. A Föld Órája egy világméretű önkéntes kezdeményezés, amely megpróbálja felhívni az emberek, vállalatok, intézmények, kormányok figyelmét a környezetszennyezés és a túlfogyasztás okozta problémákra. Az akció keretében arra kérik a résztvevőket, támogatókat, hogy ezen a napon világszerte kapcsolják le egy órára a fölösleges világítást és áramtalanítsák a különféle elektromos készülékeket.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .