A felnőtté válás évek munkája

A felnőtté válás évek munkája
Nagyvárad- Pénteken este a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében szervezte meg nagykorúsítási ünnepségét a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum XII. A., közgazdasági szakos osztálya.


Ügyesen összeállított, leginkább humoros, de azért néha-ahogy ilyen ünnepségen lenni szokott- a tanárok, szülők, hozzátartozók, ismerősök szemébe könnycseppeket fakasztó műsorral búcsúztak gyermekéveiktől pénteken este a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum XII. A, közgazdasági szakos diákjai a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében, mely ez alkalomból zsúfolásig megtelt.
Természetesen a műsor gerincét a tanárparódiák adták, melyek mosolyt csaltak az érintettek arcára, de volt tánc és emlékek felidézése is, vetítéssel. Az osztály valamennyi tanulója kivette valamilyen módon a részét a produkciókból: másfél tucatnyi fiatalnak tapsolhattak többször megérdemelt módon a jelenlevők, és nem csupán amiatt, mert a felmutatott tábla erre szólította fel őket…

Kreatívak

Egyebek mellett a Legyen ön is milliomos! című vetélkedő matematikus változatra átírt jelenete, és a Talicska 11- elnevezésű filmecske tanúskodott arról, hogy kreativitásban nem szenved hiány a XII. A. Felvezetésképpen Zalder Éva igazgatónőt kérték fel a szervezők, hogy ossza meg gondolataikat a jelenlevőkkel, majd végül Kor Erika osztályfőnöknő szólt szívhez szólóan tanítványaihoz, kiosztva a kitűzőket, és egy-egy személyre szabott ajándékot is.

Ciucur Losonczi Antonius