A désiek látogatnak a Someşul otthonában

Az utóbbi két fordulóban nyújtott teljesítmény alapján bármi megtörténhet a pénteki Szatmárnémeti Someşul – Dési Unirea III. ligás mérkőzésen.

A 17 órakor kezdődő összecsapáson ugyanis a Dacian Nastai, Mircea Bolba edző együttesét továbbra is sérülések tizedelik. Igaz, az elmúlt héten a Szovátai Mobila elleni találkozón több alapember is a pályán volt, így is verségets szenvedtek. Mint ismretes, a Mobila elleni találkozó után a szatmári legénység a kedden rendezett hétközi fordulóban Besztercén szenvedett vereséget.

„Nehezen tudom megmagyarázni magamnak is, hogy mi történt az elmúlt két mérkőzésen a csapatommal. Rengeteget hibáztak az ellenfél kapuja előtt. Remélem péntekre össze szedik magukat, és szép játékkal lepik meg a szatmári közönséget, és felejtetni tudják az elmúlt mérkőzések kudarcait” – mondta Bolba.

A másik III. ligás Szatmár megyei csapat, a Mikolai Turul tele önbizalommal utazik Szászrégenben. Sorin Petric edző tisztában van azzal, hogy a 6. csoport második helyét bebiztosító Avântul otthonából nehéz – vagy inkább lehetetlen – lesz pontot elhózni, de nem fognak feltartott kezekkel kiállni a mai mérkőzésen.

III. Liga, 6. csoport, 27. forduló

Szatmárnémeti Someşul – Dési Unirea

Szászrégeni Avântul – Mikolai Turul

Belényesi Bihorul – Máramarosszigeti Marmaţia

Nyárádtői Unirea – Félixfürdői Luceafărul Lotus

Marosvásárhelyi Gaz Metan – Nagyváradi FC Bihor II

Kolozsvári Sănătatea – Nagybányai FC

Olimpia FC – Szovátai Mobila

Balázsfalvi Inter – Besztercei Gloria II

Marosvásárhelyi Trans Sil – Kolozsvári U 1919.