ERDON Bulvár

2008.06.22. 16:13

"Eladó az életem!"

<p>Megkezdődött vasárnap a fogadás annak a brit férfinak a házára, állására és barátaira, aki az interneten akarja pénzzé tenni eddigi "életét".</p>

A 44 éves Ian Usher az ausztráliai Perthben él, és saját bevallása szerint válása késztette erre a lépésre. A fogadóknak hét napjuk van arra, hogy megtegyék tétjeiket az ebay-en. Usher 300 ezer ausztrál dollárt (44 millió forint) kért "életéért", mindenestül egy csomagban. Vasárnap negyvenen licitáltak rá, a legmagasabb összeg 650 ezer dollár (95 millió forint) volt. Ian Usher az AAP ausztrál hírügynökségnek elmondta: pezsgőt bontott, ahogy emelkedtek a tétek. Perthi háza egyébként 420 ezer ausztrál dollárt (61 millió forint) ér.

A férfi csak az útlevelét, tárcáját és pár ruháját viszi magával, hogy új életet kezdjen. Régi "életének" vevője a hobbijait, sőt még a munkáját is megkapja: asszisztens lehet egy szőnyegüzletben. Feleségével, Laurával két évvel ezelőtt váltak szét útjaik. Ushernek arról egyelőre még nincs ötlete, mit akar tenni, ha megszabadul a múltjától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!