A családi fesztivál újjáéled az ERA Parkban: Feli koncert, bűvészműhelyek és táncbemutatók a hétvégén!

A családi fesztivál újjáéled az ERA Parkban: Feli koncert, bűvészműhelyek és táncbemutatók a hétvégén!
A rossz idő már nem jelent problémát! Miután három hete vihar kergette el szórakozást, a nagyváradi ERA Park újraéleszti a családi fesztivált ezen a hétvégén.

Egy szórakozással és eseményekkel teli hétvégére számíthatunk, amikor a kicsik meghívást kapnak a Disney animáció világába, de részt vesznek színdarabokban és érdekesnél érdekesebb műhelyekben is.

Október 14-én, szombaton meghívják a kicsiket a Jack și vrejul de fasole című mese előadására, amit első alkalommal mutat be az ERA Parkban, nagyváradi Trendart – Comoara cu Povești független színházi társulat. A színdarab 11 órakor kezdődik a rendezvényteremben.

A vasárnap még telítettebb lesz. 11:00 és 12:30 óra között, a gyerekeket Baby Boss animációra hívják, 11 és 16 óra között pedig egy új LEGO műhelybe. 16 és 17 óra között, a kicsik bűvészműhelyben és táncbemutatókon is részt vehetnek és vattacukrot is szopogtahatnak!

A hab a tortán a Feli & Band koncert lesz, ami 17 órakor kezdődik a bevásárlóközpont kupolája alatt.

Ezeken túlmenően, egész hétvégén, a gyerekek a parkolóban is szórakozhatnak, ahol dodgem pálya áll majd a rendelkezésükre, vonatozhatnak, vagy élvezhetik a finom kürtős kalács ízét.

A szokásos módon, az ERA Parkban minden rendezvényre a belépés ingyenes, és a móka garantált!