A COTAR elhalasztja szerdára bejelentett tiltakozó akcióját

A COTAR elhalasztja szerdára bejelentett tiltakozó akcióját
A Romániai Engedélyezett Fuvarozók és Szállítók Szövetsége (COTAR) a kormány képviselőivel folytatott tárgyalásai után bejelentette, hogy elhalasztja a 2016. november 2-ára bejelentett tiltakozó akcióját.

A COTAR arra számít, hogy a kormány szerdai ülésén döntés születik az általuk ‘országúti kalóztevékenységnek’ minősített törvénytelen fuvarozások visszaszorítása érdekében.

A COTAR szerint a személyszállításban működő kalóztevékenység ‘a hatóságok által megtűrt és büntetetlen aktivitássá vált’.

A fuvarozók szövetsége szerint a törvénytelenül és engedély nélkül működő személyszállítással foglalkozó cégek oda jutottak, hogy reklámklipekben hirdetik tevékenységüket.

A COTAR tagjai kérik többek között a taxistörvény módosítását, a törvénytelenségekre és adócsalásra használt kiskapuk megszüntetését, az engedély nélküli taxizás szigorúbb büntetését.

A COTAR október 24-én jelentette be, hogy november 2-án hatezer járművel vonul a kormány elé.

AGERPRES/(RO – szerkesztő: Mariana NICA; HU – szerkesztő: ERDÉLY András)

www.agerpres.ro

Címkék: ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .