A Class Furn a Nagyvárad Job Expón

A Class Furn is részt vesz a Nagyvárad Job Expo 2019 állásbörzén, ahol 35 álláshelyet kínál az érdeklődőknek
A Class Furn is részt vesz a Nagyvárad Job Expo 2019 állásbörzén, ahol 35 álláshelyet kínál az érdeklődőknek
A Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzét március 22-én tartják meg az Era Shopping Parkban. A börze helyszíne a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg.

Mindazok a Bihar megyei lakosok, akik munkát keresnek, most nagy eséllyel találhatnak állást. Az Inform Media Press, a Bihari Napló és a Jurnal bihorean napilapok kiadója, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro honlapok üzemeltetője, tavalyi sikerét követően, idén tavasszal ismét megszervezi állásbörzéjét. 2019. március 22-én, pénteken 9 és 19 óra között, az Era Shopping Parkban, a kupola alatt kerül sor a Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzére. Eddig 17 vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra, ez utóbbi szakoktatási szolgáltatásokat kínál. Az alábbiakról van szó: Class Furn, FinProm, Plexus, Inteva, Plastor, Celestica, Carrefour, Olimp Impex, Nidec, Leroy Merlin, Cerved, Eberspaecher, Turism Felix, PGS Sofa, UAMT, Red Seven Microdeco Ro és a Nagyváradi „Henri Coandă” posztliceális iskola. Mindezek több mint 750 állást kínálnak középfokú és felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek, olyanoknak, akiknek van gyakorlatuk és olyanoknak is, akik a nulláról akarnak megtanulni egy szakmát. Az Era Shopping Park a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg.

Class Furn

A Class Furn România Kft.-t 1998-ban hozták létre, holland törzstőkével működő, bútorgyártással foglalkozó, román kereskedelmi társaságként, ahol változatos termékeket állítanak elő, mint: kanapék, székek, asztalok, nappali- és hálószobabútorok. A gyár Mezőszabolcson, az E60-as út mentén található, 17 km-re Nagyváradtól. A Class Furn részt vesz a Nagyvárad Job Expo 2019 állásbörzén, ahol 35 álláshelyet kínál az érdeklődőknek. Egy állás (HR generalista) felsőfokú végzettséget igényel. Középfokú végzettséggel rendelkező személyeknek kínálják az alábbi munkahelyeket: CNC operátor – négy, kárpitos – hét, varrónő – tíz, asztalos – három és segédmunkás – tíz. Egyes állások esetében szükség van gyakorlatra, mások esetében pedig nincs. Az alapfizetés mellett a cég étkezési utalványokat, 13. fizetést, és ingyenes szállítást is kínál.