váltás

2021.08.15. 11:49

Brazíliában folytatja pályafutását Diego Costa

A spanyol klasszis az Atletico Mineiro csapatában folytatja labdarúgó-pályafutását.

Diego Costa of Atletico Madrid reacts during the warm-up before the La Liga Santander match between SD Huesca and Atletico de Madrid at Estadio El Alcoraz on September 30, 2020 in Huesca, Spain. Football Stadiums around Europe remain empty due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in fixtures being played behind closed doors. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Forrás: NurPhoto via AFP

Fotó: Jose Breton

A 32 éves, 24-szeres spanyol válogatott támadó hosszú ideig meghatározó játékosa volt az Atlético Madridnak és a Chelsea-nek. Mindkét együttessel nyert bajnokságot, a spanyollal Európa-ligát is és Bajnokok Ligája-döntőt játszott.

A brazil születésű futballista decemberben kérte szerződése felbontását a madridiaknál, azóta nem volt klubja. A Belo Horizonte-i Atletico Mineiro jelenleg az élen áll a brazil bajnokságban, a legjelentősebb dél-amerikai klubsorozatban, a Libertadores Kupában pedig negyeddöntős, és az első mérkőzést idegenben megnyerte az argentin River Plate ellen. A visszavágót szerdán játsszák.

Forrás: MTI

Borítókép: Diego Costa még az egyik korábbi csapata, az Atlético Madrid mezében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában