A CFR–nél a LPS játékosa

A CFR–nél a LPS játékosa
Szatmárnémeti – A Kolozsvári CFR vezetőségével írt alá szerződést a Szatmárnémeti Sportlíceum 18 éves futballistája, Marian Pop.

Megkeresésünkre Ionel Păcurariu igazgató (képünkön) egyelőre nem tudta megmondani, hogy Johann Ettinger Líceum diákja a CFR mely csapatában fog játszani. „Nehezen elképzelhető, hogy az I. Liga éllovas keretében bekerül majd a játékos, bár egy tehetséges futballistáról van szó. Minket viszont azért is érdekel az ügy, mert annak függvényében, hogy mely csapatban játszik, játékosnevelési költség–téritést kérhetünk a kolozsváriaktól” – mondta Păcurariu. A pénzdíj lehet akár 36 ezer lej is, ha a CFR I. ligás csapatában szerepel majd a játékos, de ha valemely szatellit, vagy a második számú csapatban kap helyet (a CFR–nek II. és IV. ligás „kiscsapatai” vannak) a díj nem haladja meg 12 ezer lejt.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .