A Bolyai Líceum vezetett

A Bolyai Líceum vezetett
Marosvásárhely – A délutáni órákban Marosvásárhelyen is aránylag alacsony volt a voksoláson való részvétel. A Bolyai Líceumban lévő 3-as szavazókörzetben voksoltak a legtöbben.

Több szavazókörzetben tett látogatást a délután folyamán Frunda György szenátor, az RMDSZ európarlamenti jelöltjeinek listavezetője. Frunda a részvételi arányról, valamint a tapasztalt rendellenességekről érdeklődött. A részvételi arányt illetően 50%-al az európarlamenti voksoláson, valamint 28%-al a referendumot illetően a Bolyai Líceumban lévő 3-as számú szavazókörzet vezetett. A többi meglátogatott körzetben 12 és 20 százalék között mozogtak az arányok. Egyik körzetben sem tapasztaltak rendellenességeket és óvást sem jegyeztek be. A körút során a szenátor egy bejelentett rendellenesség felől is érdeklődött. A bejelentés viszont vaklármának bizonyult. A szenátort szívélyes tisztelettel fogadták minden meglátogatott szavazókörzetben.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter