A Bihar megyei RMDSZ állásfoglalása

A Bihar megyei RMDSZ állásfoglalása
Közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe Kiss Sándor megyei tanácsi alelnök őrizetbe vétele ügyében az RMDSZ Bihar megyei szervezete.

Az Országos Korrupcióellenes Ügyészég (DNA) nagyváradi területi szervezete június 2-án 24 órára őrizetbe vette Kiss Sándort, a Bihar Megyei Tanács alelnökét. Furcsa egybeesés, hogy tavaly az eljárás éppen a választási kampány kezdetekor éledt újra, és a jelenlegi őrizetbe vétel azután történik, miután nemrég Kiss Sándor a Szent László-szobor Szent László térre való kihelyezése mellett nyilvánosan, aláírásával kiállt, illetve múlt héten nyilatkozott a magyarság számarányát csökkentő nagyváradi és szentmártoni fúzió ellen.
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség Bihar megyei szervezete szolidáris Kiss Sándorral. Bízunk ártatlanságában és abban, hogy az ügy mielőbb tisztázódik.
A megyei szervezet reméli, hogy az eljárás nem a tévékben már sokat látott politikai játszmák része. Ameddig nem születik végleges döntés ebben az ügyben, úgy véljük, az ártatlanság vélelme megilleti Kiss Sándort.

Az RMDSZ Bihar megyei szervezete0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .