A Bellucci cirkusz Váradon

Akt.:
A Bellucci cirkusz Váradon
Egy országos turné keretében először lép fel Nagyváradon a Pro TV „Serviţi, vă rog” című műsorából jól ismert Acquatico Belluci Cirkusz.

 

A híres Belluci-Medini család, illetve a cirkusz artistái és együttműködői díjnyertes előadásukkal színvonalas szórakozást kínálnak minden korosztály számára az Era Shopping Park bevásárlóközpont parkolójában március 28. – április 8. között, hétköznap 18.30 órától, hétvégén pedig 16, illetve 18.30 órai kezdettel.

Mágikus álomvilág

A társulat tavaly elnyerte a bukaresti Nemzetközi Cirkuszművészeti Fesztivál Aranyoroszlán-díját, valamint győztese volt a rendezés, kosztümök, forgatókönyv és díszlet kategóriáknak is. A nézők és a kritikusok által egyaránt elismert Acquatico Belluci Cirkusz által összeállított speciális programnak része a Kalózok – A végtelen boldogság keresése című produkciónak, melynek szereplői a romániai Csillag születik 2013 szereplői. Ebben a műsorszámban összefonódik a hagyomány az innovációval, miközben egy fantasztikus, mágikus álomvilág tárul elénk. Az előadásról további felvilágosítást lehet kérni a 0761/209–434 vagy a 0736/069–200 telefonszámon, a cirkuszról pedig bővebb információk itt találhatóak.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .