A BBTE RÉSZT VESZ A BUDAPESTI NEMZETKÖZI OKTATÁSI KIÁLLÍTÁSON

A BBTE RÉSZT VESZ A BUDAPESTI NEMZETKÖZI OKTATÁSI KIÁLLÍTÁSON
Hetedik alkalommal vesz részt a Babeș–Bolyai Tudományegyetem 2019. január 10. és 12. között Budapesten megszervezésre kerülő Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. A külföldi egyetemek között helyet foglaló intézmény három napon keresztül tájékoztatja az érdeklődőket az oktatási kínálatról, a felvételivel kapcsolatos információkról és a kolozsvári egyetemista életről.


A 19. alkalommal sorra kerülő rendezvényen, ahova hozzávetőlegesen 52.000-en látogatnak el évről évre, középiskolás diákok, alapképzést végző hallgatók, tanárok, szülők személyesen találkozhatnak számos magyarországi és más európai országból érkező egyetem, főiskola képviselőivel és tanulóival.

Évről évre egyre nagyobb az érdeklődés egyetemünk iránt, abból kifolyólag is, hogy jelenleg közel 200 Magyarországról érkezett, elsőéves diák tanul a BBTE-n. A kiállításon standunkhoz ellátogató érdeklődő már hallott egyetemünkről korábban, célzottan keresnek fel, mint továbbtanulási lehetőséget nyújtó intézményt, ahol magyarul is lehet tanulni, akár tandíjmentesen is.

A kiállítás megtekinthető 2019. január 10. és 12. között 10-től 17 óráig a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.). Standunk a DA25-ös helyet foglalja el a standtérképen: https://bit.ly/2E4yqgS

A kiállításról további részleteket találnak az esemény honlapján http://educatioexpo.hu/ és Facebook-oldalán https://www.facebook.com/educatiokiallitas/.