90.000 lejre róttak ki bírságot és 1.700 személy szorult orvosi ellátásra az Untold fesztiválon

Akt.:
90.000 lejre róttak ki bírságot és 1.700 személy szorult orvosi ellátásra az Untold fesztiválon
A rendőrség és a csendőrség összesen 90.000 lejre rótt ki bírságot az Untold fesztivál ideje alatt, és 1.700 személy szorult orvosi ellátásra – tájékoztat a Kolozs megyei csendőrség közleménye.


A négy napos zenei fesztivál során a rendfenntartók 45 esetben bűncselekmény elkövetése miatt léptek közbe. A nyomozás minden esetben ügyészségi felügyelettel zajlik.

A csendőrség közleménye szerint 141 bírságot róttak ki 92.937 lej értékben és 20 írásos figyelmeztetést adtak ki. Összesen 1.716 személy szorult a fesztivál helyszínére telepített orvosi ellátó központok segítségére, 44 személyt kórházba szállítottak. Az idézett forrás szerint a tűzoltóknak nem akadt dolguk a rendezvény ideje alatt. Egyetlen alkalommal sem kellett beavatkozniuk a csapatoknak. A fesztiválon 1.200 csendőr, rendőr, tűzoltó teljesített szolgálatot.

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .