9 világhírű ember, akiről nem gondolnánk, hogy testi hibája van

9 világhírű ember, akiről nem gondolnánk, hogy testi hibája van
© Fotó: brightside.me
Senki sem tökéletes, még a sztárok sem, egyesek pedig arra is képesek voltak, hogy védjegyükké tegyék hibájukat.

Megan Fox

1
A színésznő egy showműsorban beszélt arról, hogy brachydactyliája van, emiatt pedig a hüvelykujjai rövidebbek és szélesebbek, mint kellene.

Elizabeth Taylor

2
A Lassie hazatér című film forgatásakor a rendező azt kérte a színésznőtől, hogy távolítsa el a sminket, mert azt túl soknak találta. Csakhogy a színésznő szempillái nem voltak festve, hanem egy genetikai mutáció miatt két sor nőtt azokból.

Alan Rickman

3
Aki hallotta már a színész hangját, az nem felejti el. Azt viszont sokan nem tudják, hogy Rickman az alsó állkapocs hiányával született és beszédproblémája volt, ő viszont ebből előnyt tudott kovácsolni.

Kate Bosworth

4
A színésznő igazán különleges tulajdonsággal rendelkezik, különböző színűek a szemei, az egyik barna, a másik pedig kék.

Jean-Claude Van Damme

5
Hosszú évekkel ezelőtt a színész beütötte a fejét egy úszómedencébe, a homlokán pedig azóta egy púp található, ez viszont nem tartotta vissza attól, hogy nagy karriert fusson be.

Vanessa Paradis

6
Amikor Vanessa fiatal volt, a fogorvosok azt tanácsolták neki, hogy fogszabályozóval korrigálják a fogai között lévő rést, ő viszont ezt nem vállalta be.

Seal

7
Az énekesnek gyerekkorában volt egy nagyon súlyos betegsége, lupusban szenvedett. Szerencsére meggyógyult, de a betegség nyomait örökre az arcán viseli, ez viszont nem akadályozta meg abban, hogy olyan modelleket csábítson el, mint Tyra Banks vagy Heidi Klum.

Halle Berry

8
A színésznőnek a jobb lábán hat lábujja van. Ezt műtéttel lehetett volna korrigálni, de Halle ezt nem akarta, és úgy tűnik, egy csöppet sem zavarja.

Matthew Perry

9
Éveken át néztük a Jóbarátokat, de valószínűleg nem vettük észre, hogy a színész jobb kezén a középső ujjából hiányzik egy darab. Ezt még gyerekként vesztette el, amikor az ajtó odakapta az ujját.

(Brightside)


8 világsztár, aki bebizonyítja, hogy a testi tökéletlenség csak erősebbé tesz

Sokan másokat hibáztatnak az őket ért kudarcokért. A következő hírességek viszont akkor sem keseregnek, ha okuk lenne rá.

 

A lábujjai állása többet elárul a személyiségéről, mint azt gondolná

Vegye le a zokniját és kezdje el nézni az ujjait, sok dolgot megtudhat önmagáról.